Hoppa till sidans innehåll

FAQ

FAQ


Vad är en tagg?

När du betalar väggavgift för en vuxen antingen halvår eller helår, alternativt har skrivit in dig minst tre gånger i pärmen för ditt företags friskvårdsavtal, så har du rätt att kvittera ut en vit tagg. Taggen är en liten bricka som tillsammans med en personlig kod ger dig tillträde till väggen alla dagar 08:00-22:00. Den vita taggen ger dig ej tillgång till vårt förråd utan då behöver någon i föreningen med en blå tagg öppna åt dig. Det är framförallt de som har någon typ av ansvarsområde i föreningen som har en blå tagg. Det följer också med en del ansvar och regler kring din tagg, mer om det kan du läsa här --> Inomhusklättring.

När får jag min tagg?

Efter att du har betalat väggavgift för vuxen antingen helår eller halvår så jobbar vi så fort vi kan för att du ska få din tagg. Vi meddelar direkt när den är klar om var du kan hämta den.

Efter att du har betalat väggavgift för vuxen antingen helår eller halvår så jobbar vi så fort vi kan för att du ska få din tagg. All utlämning sker på klubbklätterpassen kl 18-20 på torsdagar, och du måste kvittera taggen personligen. Om du har registrerat din e-postadress i samband med din medlemsansökan får du ett meddelande där när din tagg är färdig att hämtas ut. För medlemmar som omfattas av friskvårdsavtal med K3 gäller att man efter 3 registrerade klättertillfällen aktivt måste kontakta oss via This is a mailto link och begära en tagg. Observera att du fortfarande måste skriva upp dig vid varje besök upp till 15 gånger för att klubben ska få in din väggavgift!

Postadress:
Kiruna Klätterklubb - Klättring
Box 103
98122 Kiruna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: Kontakt@kirunaklatte...