Engagera dig!

Kiruna Klätterklubb är en ideell klätterklubb som drivs av dess medlemmar. Varmt välkomna att kontakta Styrelsen om du önskar engagera dig eller har idéer på aktiviteter. Vi välkomnar starkt eget driv och idéer.

Styrelseengagemang

Våra styrelsemöten är öppna för alla medlemmar att deltaga på. Om du har intresse av att engagera dig och driva en fråga, är detta ett bra forum. Samtidigt kan du få mer information om vad det innebär att engagera dig i styrelsen och därmed lyfta önskemål till valberedningen.

Ledbyggning

Är du sugen på att hjälpa till med att bygga leder? Kanske har du en idé på en led du vill göra eller tycker att något saknas? Då är du mer än välkommen att kontakta Labba Jernberg i greppgruppen. Kontaktinfo hittar du under fliken kontakt i menyn ovan.

Postadress:
Kiruna Klätterklubb - Klättring