Hoppa till sidans innehåll

Prova På


 

Privatpersoner

 

Varje enskild person är välkommen att komma och testa på klättring utan krav på medlemskap eller lösande av väggavgift vid ett (1) klubbklätterpass. Klubbklätterpasset anordnas på torsdagar 18-20. Det finns då personer på plats som hjälper till med säkring samt utlån av utrustning. Barn under 15 år måste ha med sig en vårdnadshavare för att få klättra.

 

Vill du följa med någon du känner som har grönt/rött kort, är medlem och har tillgång till hallen på andra tider än när det är klubbklättring eller barn och ungdomsträning? Då har klubben som policy att varje enskild person får komma och testa på tre(3) gånger innan medlemskap och väggavgift måste lösas. Den som säkrar skall ha grönt/rött kort och vara medlem i en förening ansluten till Svenska Klätterförbundet för att försäkringar skall gälla. Den som släpper in en person i hallen är ansvarig för den personen.

 

Prova på för företag eller privata arrangemang

Vill ditt företag eller kompisgäng anordna en aktivitet såsom afterwork, teambuilding, möhippa och liknande så gäller följande:

 

Kostnad

Startavgift 1000:- + 100:-/deltagare i väggavgift + kostnad för säkringspersoner(se nedan) á 300:-/h för 1-4 deltagare, 600:-/h för 5-8 deltagare osv.

 

Vill man som företag eller kompisgäng komma och klättra, har egna säkringspersoner* men vill låna utrustning på en bokad tid betalar man startavgift + väggavgift enligt ovan. Då kommer det finnas en ansvarig från K3 på plats som hjälper er att plocka fram och undan utrustningen.

 

De deltagare som redan har löst väggavgift i Kiruna Klätterklubb K3 behöver ej betala väggavgift för arrangemanget.

 

Kostnad för företag/deltagare med friskvårdsavtal

Jobbar ni för ett företag som har friskvårdsavtal(LKAB, Kiruna Kommun, TVAB, KBAB samt IRF) så skriver ni in er i respektive pärm som finns vid klätterväggen. Kostnad för startavgift + säkringspersoner tillkommer med 300:-/h för 1-4 deltagare, 600:-/h för 5-8 deltagare osv.

 

Antal säkringspersoner från K3

1 för 1-4 deltagare

2 för 5-8 deltagare osv

 

Övrigt

Företräde till lån av utrustning såsom klättersele och skor ingår under bokad tid. Deltagarna är också försäkrade genom Svenska Klätterförbundet vid ett “Prova På”-arrangemang anordnat av Kiruna Klätterklubb K3. Rekommenderat antal deltagare är max 12 personer. Rekommenderad tid är ca 2 timmar. Tid för aktiviteten bestäms tillsammans med vår Prova På-ansvarige (för kontaktuppgifter se här) för att inte krocka med våra ordinarie aktiviteter och för att passa de som ställer upp som säkrare. Priser är ink moms.

 

*Säkringspersonerna skall vara medlemmar i en förening ansluten till Svenska Klätterförbundet samt ha grönt eller rött kort.

 

Ideella föreningar

Vill din förening, ditt lag eller likande komma och prova på klättring gäller följande:

 

Kostnad

För ungdomsgrupper upp till 18 år sker prova på utan kostnad. Vuxna över 18 år måste lösa deltagaravgift á 100:-/deltagare och tillfälle. Om deltagaren arbetar på ett företag som har friskvårdsavtal skall man skriva in sig i pärmen istället för att betala deltagaravgift. Har man löst väggavgift i Kiruna Klätterklubb K3 behöver man ej betala deltagaravgift.

 

Övrigt

Företräde till lån av utrustning såsom klättersele och skor ingår. Deltagarna är också försäkrade genom Svenska Klätterförbundet vid ett “Prova På”-arrangemang anordnat av Kiruna Klätterklubb K3. Rekommenderat antal deltagare är max 16 personer. Rekommenderad tid är ca 1,5-2,5 timmar beroende på hur många deltagare det är. Tid för aktiviteten bestäms tillsammans med vår Prova På-ansvarige (för kontaktuppgifter se här) för att inte krocka med våra ordinarie aktiviteter och för att passa de som ställer upp som säkrare. Det är en fördel om ni har någon/några egna säkringspersoner* med grönt/rött kort som kan säkra er. Det kommer alltid finnas en ansvarig från K3 på plats som hjälper er att plocka fram och undan utrustningen samt säkra.

 

*Säkringspersonerna skall vara medlemmar i en förening ansluten till Svenska Klätterförbundet samt ha grönt/rött kort.

 

Uppdaterad: 26 FEB 2019 08:51 Skribent: Robin Andersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Kiruna Klätterklubb - Klättring
Box 103
98122 Kiruna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: Kontakt@kirunaklatte...